Bagskåp

Förfrågan och ansökan om bagskåp görs till receptionen.

Fyra skåpstyper erbjuds:
- Enkelskåp uppe, 300 kr
- Enkelskåp nere, 400 kr
- Dubbelskåp uppe, 500 kr
- Dubbelskåp nere, 600 kr

Lokalen är larmad och låst nattetid, dörrlåsets öppettider varierar efter årstid (och uppgift om detta finns att tillgå i receptionen). Dörrnyckel hämtas i receptionen och delas ut när medlem blir tilldelad ett skåp. Uppsägningar ska göras till receptionen senast den 30/11 för att ej bli fakturerad nästkommande år. Skåpet ska vara tömt och städat innan nyåret och nyckeln återlämnad. Medlemmen som hyr skaffar eget hänglås. För att undvika skadedjur ber vi er tömma skåp och bagar från all form av mat och hålla rent och snyggt i skåp och lokalen i övrigt. Lokalen i sig är försäkrad genom Allerum Golf AB. Vid eventuell stöld eller skadegörelse i skåp gäller hyrestagarens eget ansvar och den enskildes hemförsäkring.