Medlemsförmåner

Sydpoolen

Se här för vilka klubbar som deltar och under vilka förutsättningar. Notera att greenfeepriset kan variera från klubb till klubb!

Greenfeerabatter

Som aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har man möjlighet att besöka våra vänklubbar till reducerad greenfee. Fulltidsmedlemmar kan nyttja erbjudandet hela veckan, vardagsmedlemmar under vardagar om inget annat anges. Läs detaljer och vilka samarbeten vi har här.

Gästrabatt på Ängsbanan

Aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har också möjlighet att bjuda med gäster till reducerad greenfee på Ängsbanan. Rabatten är 80 kr för seniorer och 40 kr för juniorer och gäller från dagens högsta ordinarie greenfeepris. "Rabatt på rabatt" kan ej appliceras.

Aktiverum

Nytt samarbete från 1 november 2019!

Medlemmar i Allerum GK erbjuds:

- Vid köp av 6 månaders träningskort får du 1 månad extra. Kostnad 3 570 kr eller autogiro 595 kr/månad.

- Aktiverum erbjuder även alla som fyllt 65 år att teckna 65+ 3 månaders kort för 1 185 kr. Vid köp av 2 x 3 månader får du 1 månad extra.

Om du inte har varit medlem i Aktiverum tidigare tillkommer 250 kr i medlemsavgift. I medlemsavgiften ingår 3 x 30 minuters PT.

Medlemskapet i Allerum GK skall kunna styrkas genom ex. betalningsunderlag eller inlogg på Min Golf på Golf.se eller appen där Allerum GK ska stå som medlemsklubb eller hemmaklubb. Alternativt kontakta bokning@allerumgk.nu för att be oss skicka ett intyg till Aktiverum.

Vid frågor kontakta Annette Duhs, annette@studioaktiverum.se

www.studioaktiverum.se 042-16 40 60.

Nordic Wellness

För 2019 gäller följande:

Guld + autogiro (Gym och gruppträning med tillgång till alla anläggningarna i Skåne) med 12 månaders bindningstid 349 kr/månad.
12 månaders kontantkort Guld + 4188kr. Startavgift och medlemsarmband tillkommer. Både kontantkortet och AG kan frysas i två månader under ett kalenderår.

Medlemskapet binds i 12 månader och prisjusteras från månad 13. OBS! Ni måste själva ta kontakt med Nordic Wellness och förlänga detta avtal för att behålla priset efter 12:e månaden. Det ligger varken på Allerum GKs ansvar eller Nordic Wellness att påminna om prisjusteringen! Gör detta i god tid (ca en månad) före planerad prisjustering då passerad tid inte ersätts retroaktivt.

Är du 65 år eller äldre kan samma kort tecknas via autogiro för 229 kronor/månaden.

Vid intresse och förfrågan, skicka ett mail till helsingborg@nordicwellness.se, vala@nordicwellness.se, ramlosa@nordicwellness.se eller hoganas@nordicwellness.se
www.nordicwellness.se