Medlemsförmåner

Sydpoolen

Se här för vilka klubbar som deltar och under vilka förutsättningar. Notera att greenfeepriset kan variera från klubb till klubb!

Greenfee-rabatter

Som aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har man möjlighet att besöka våra vänklubbar till reducerad greenfee. Fulltidsmedlemmar kan nyttja erbjudandet hela veckan, vardagsmedlemmar under vardagar om inget annat anges.

Klubb Period  Avtal Övrigt
Söderåsen Alla dagar 30 % på ordinarie greenfee, juniorer fritt
Mölle GK Alla dagar  30 % på ordinarie greenfee Gäller ej i juli
S:t Arild GK Alla dagar  30 % på ordinarie greenfee Gäller ej i juli
Bråvikens GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Gräppås GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Partille GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Torslanda GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Hagge GK Vardagar 300 kr, juniorer fritt
Lagans GK Alla dagar 25 % på ordinarie greenfee, juniorer 100 kr
Hornbæks GC Vardagar 250 DKK och helger 300 DKK
Lundsbrunns GK Vardagar 200 kr och helger 250 kr Gäller endast fulltidsmedlemmar

Gästrabatt på Ängsbanan

Aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har också möjlighet att bjuda med gäster till reducerad greenfee på Ängsbanan.

Nordic Wellness på Berga, Väla, Ramlösa och i Höganäs

Som medlem i Allerum Golfklubb erbjuds du Guld+ 12 månaders kontantkort (Gäller i hela Skåne, både gym- och gruppträning) för endast 3588 kronor (Ord.pris är 5388 kronor.) alternativt Guld+ Autogiro 12 månader för 299 kronor/månaden (Ord.pris 449 kronor/månaden)
Klubbavgift på 199 kr tillkommer vid tecknandet av AG-medlemskap och kostnad för medlemskort/medlemsarmband tillkommer med 100 kr resp. 199 kr.
Detta erbjudande gäller 2017 och endast medlemmar i Allerum Golfklubb.

Är du 60 år eller äldre kan samma kort tecknas via autogiro för 199 kronor/månaden.

Vid intresse och förfrågan, skicka ett mail till helsingborg@nordicwellness.se, vala@nordicwellness.se, ramlosa@nordicwellness.se eller hoganas@nordicwellness.se
www.nordicwellness.se