Medlemsförmåner

Sydpoolen

Se här för vilka klubbar som deltar och under vilka förutsättningar. Notera att greenfeepriset kan variera från klubb till klubb!

Greenfee-rabatter

Som aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har man möjlighet att besöka våra vänklubbar till reducerad greenfee. Fulltidsmedlemmar kan nyttja erbjudandet hela veckan, vardagsmedlemmar under vardagar om inget annat anges.

Klubb Period  Avtal Övrigt
Söderåsen Alla dagar 30 % på ordinarie greenfee, juniorer fritt (Helger efter kl 12.00)
Mölle GK Alla dagar  30 % på ordinarie greenfee Gäller ej i juli
S:t Arild GK Alla dagar  30 % på ordinarie greenfee Gäller ej i juli
Bråvikens GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Gräppås GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Partille GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Torslanda GK Alla dagar 300 kr, juniorer fritt
Hagge GK Vardagar 300 kr, juniorer fritt
Lagans GK Alla dagar 25 % på ordinarie greenfee, juniorer 100 kr
Hornbæks GC Vardagar 250 DKK och helger 300 DKK
Lundsbrunns GK Vardagar 200 kr och helger 250 kr Gäller endast fulltidsmedlemmar

Gästrabatt på Ängsbanan

Aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har också möjlighet att bjuda med gäster till reducerad greenfee på Ängsbanan.

Nordic Wellness

För 2018 gäller följande:

Guld + autogiro (Gym och gruppträning med tillgång till alla anläggningarna i Skåne) med 12 månaders bindningstid 349 kr/månad.
12 månaders kontantkort Guld + 4188kr. Startavgift och medlemsarmband tillkommer. Både kontantkortet och AG kan frysas i två månader under ett kalenderår.
Medlemskapet binds i 12 månader och prisjusteras från månad 13. Medlemskapet i Allerum GK skall kunna styrkas genom ex. betalningsunderlag eller inlogg på Min Golf på Golf.se där Allerum GK ska stå som medlemsklubb eller hemmaklubb.

Är du 65 år eller äldre kan samma kort tecknas via autogiro för 229 kronor/månaden.

Vid intresse och förfrågan, skicka ett mail till helsingborg@nordicwellness.se, vala@nordicwellness.se, ramlosa@nordicwellness.se eller hoganas@nordicwellness.se
www.nordicwellness.se