Medlemsförmåner

Sydpoolen

Se här för vilka klubbar som deltar och under vilka förutsättningar. Notera att greenfeepriset kan variera från klubb till klubb!

Greenfee-rabatter

Som aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har man möjlighet att besöka våra vänklubbar till reducerad greenfee. Fulltidsmedlemmar kan nyttja erbjudandet hela veckan, vardagsmedlemmar under vardagar om inget annat anges. Läs detaljer och vilka samarbeten vi har här.

Gästrabatt på Ängsbanan

Aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har också möjlighet att bjuda med gäster till reducerad greenfee på Ängsbanan.

Nordic Wellness

För 2019 gäller följande:

Guld + autogiro (Gym och gruppträning med tillgång till alla anläggningarna i Skåne) med 12 månaders bindningstid 349 kr/månad.
12 månaders kontantkort Guld + 4188kr. Startavgift och medlemsarmband tillkommer. Både kontantkortet och AG kan frysas i två månader under ett kalenderår.

Medlemskapet binds i 12 månader och prisjusteras från månad 13. OBS! Ni måste själva ta kontakt med Nordic Wellness och förlänga detta avtal för att behålla priset efter 12:e månaden. Det ligger varken på Allerum GKs ansvar eller Nordic Wellness att påminna om prisjusteringen! Gör detta i god tid (ca en månad) före planerad prisjustering då passerad tid inte ersätts retroaktivt.

Medlemskapet i Allerum GK skall kunna styrkas genom ex. betalningsunderlag eller inlogg på Min Golf på Golf.se där Allerum GK ska stå som medlemsklubb eller hemmaklubb.

Är du 65 år eller äldre kan samma kort tecknas via autogiro för 229 kronor/månaden.

Vid intresse och förfrågan, skicka ett mail till helsingborg@nordicwellness.se, vala@nordicwellness.se, ramlosa@nordicwellness.se eller hoganas@nordicwellness.se
www.nordicwellness.se