Allerums 4 - Manna Scramble

Allerums 4-Manna Scramble avslutade Golfveckan med 200 deltagare.

Med start från 07.51 till 15.21 av 50 lag och prisutdelning som startade på utsatt tid – kl.19.47.

Morgonen startade med lite dagg i gräset. Solen tog över så smått och en lätt vind svepte över banan under sen eftermiddag. Perfekt golfväder!
I första boll gick ett gäng killar från Vasatorps Golfklubb med lag Cink & Co – Dennis Svensson, Kalle Brink, Patrik Andersson och Fredrik Sandeberg. Deras hcp i tävlingen var 0. Resultatet de kom in på höll sig hela dagen  - 55 slag! 17 under par (med 2 störande bogeys)!
På fin andra plats hamnade lag Bädd & Bad med Christer, Christopher & Richard Berg och Kjell Jönsson med 55,5 slag (60 brutto).
Med ytterligare 0,1 slag d v s 55,6 kom lag Stolpe ut. Christoffer Andersson, Magnus Gustavsson, Mats Nilsson och Karl Wilson.
Vann bästa lagnamn gjorde lag Skogaholm. Laget bestod av Anders Söderberg, Niklas Adolfsson, Tony Rapp och Joakim Eliasson. Anders, Niklas och Tony från Skogaby Golfklubb och Joakim från Holms Golfklubb. Därav namnat! Fyndigt tyckte vi eftersom priset bestod av var sin bok om Allerum ost och ett par ostcheckar -  till ost att ha på Skogaholmsmackan kanske.
Många hade trevligt klätt sig i lagdressar och stämningen var på topp hela dagen. Avslutningen blev ännu bättre då Henrik drog igång grillen från kl. 16.00. Levande trevlig musik från trubadurparet på balkongen var ett fint inslag i den begynnande kvällen.
Tack alla – banpersonal, Arnes Blommor, Golfshopen, Allerum Golf AB, Tävlingskommittén -  för en fin vecka!

Fullständig resultatlista hittas under fliken Tävlingar på hemsidan eller snabbvägen via Kalendern.
/Annica H
Tävlingskommittén