Årets klubbmästare och åldersmästare korade

Årets Klubbmästerskap och Åldersmästerskap spelades under helgen 26-27 september, samtidigt som Allerum Amatörtour genomfördes över 36 hål på Ängsbanan.

Simon Rogers ny klubbmästare

Med det strålande resultatet 69 + 74, totalt -1 segrade Simon Rogers i årets KM och tog hem titeln i klassen Herr elit och H 40.

Segern gör att Simon tar plats på klubbmästartavlan för första gången. Stort grattis!

Tvåa på +1 totalt blev Lamin Touray och delade treor blev Fredrik Wallin och Peter Järleback på +2. Alla herrar spelade tävlingen från tee 57 och damerna från tee 51.

Annelie klubbmästare i Dam elit och Marcus i juniorklassen

I damklassen vann Annelie Weimenhög efter ronderna 75 + 73 och Marcus Otto tog hem segern i juniorklassen efter 74 + 79.

Övriga segrare i åldersmästerskapen:

D 50 - Madelaine Hjalmarsson
H 50 - Per-Olof Svensson
H 60 - Jan Blide
H 70 - Olle Andersson

Allerum Amatörtour

Som nettoklasser spelades samtidigt Allerum Amatörtour för både dam och herr.

Där heter segrarna Mikael Hjalmarsson (72 + 70) och Christell Bruse-Andersson (68 + 78). Dessa klasser lockade över 70 deltagare vilket totalt gjorde att årets KM-helg hade nästan 90 startande spelare - rekord!

En stor eloge till vår banpersonal som efter kraftigt regn under fredagen kunde leverera en bana i så fint skick. Greenerna rullade mycket bra och pinnplaceringarna var riktigt tuffa på sina ställen.

Kvar på tävlingsprogrogrammet i höst är nu Vårscramblen den 4 oktober samt Gåsagolfen den 17-18 oktober.