4-Manna Scramblen

40 lag deltog i sista tävlingen i Golfveckan

4-Manna Scramblen avslutade Golfveckan 2018

40 lag startade från klockan 8.00 till strax innan två på eftermiddagen. Som vanligt i strålande väder; men inte för varmt. Det krävdes ett resultat på 55,3 för vinst. Lag WHO CARES med Håkan Lövstedt, SåGK (hcp 0,7), Christian Hellberg (hcp 7,6), Johan Geitz-Hansson (hcp 9,8) och Robert Björk (hcp 9,7) behövde 12 birdies, 2 eagles och 4 par för att nå det resultatet. På andra plats kom, som sista boll in, lag ALLERUM GK:s GYLLENE GENERATION med 56,3 bestående av Hans Henriksson, David Faast, Daniel Persson och Daniel Jirsved. Trea kom lag FORE med Jan Blide, Claes Malmström, Mikael Persson och Mustafa Cicek med  57,1.
Samtliga resultat finns på hemsidan under fliken Tävlingar.

11 av dagens lag deltog under fredagen och lägsta sammanlagda resultat fick lag BIRDIE NAMNAM: Madde & Micke Hjalmarsson, Tina Holmberg och Jonas Edgren med 280.9. Tvåa kom lag SANDBERG/MÅRTENSSON (påfoto ovan): Pia & Leif Sandström, Gunilla Mårtensson och Jörgen Ekdahl med resultat 287,3. Lag VI IV fick tredje pris med 288,5
Resultat i Dubbeln ( 13-14/7)
1. Birdie namnam                     280,9
2. Sandberg/Mårtensson      287,3
3. VI IV                                           288,5
4. Jan-Erik & töserna                 290,7
5. Foore Drivers                          292,1
6. Primörerna                              294,4
7. Annelies charmknuttar       294,6
8. Fågelskådarna                        299,7
9. Allerum Team Original         300,8
10. Kloka stövlar                         306,9
11. Panter Tanter                       307,6

Samtliga deltagare fick rösta fram bästa lagnamn. Här vann med stor marginal ”3 halta wienerbrö o 1 skiftnyckel”. På andra plats kom lag ”Panter Tanter” och tredje pris gick till lag ”VI IV”.

Janne, Håkan och Annica tackar de 450 deltagarna för årets Golfvecka.
Prisborden har i år köpts från Golfshopen där vi fått mycket mer för pengarna – Tack!
De tre extrapriserna till Dubbeln skänktes av Allerum Golf AB – Tack!
Priserna till Bästa lagnamn kom från Allerum Ost tack vare Göran Sandströms kontakter - Tack!
De fina buketterna till prisborden kommer från Glenn på Arnes Blommor i Påarp – Tack!

Nu dröjer det till söndagen den 5 augusti då vi spelar AUGUSTISLAGET. Slagtävling i A-klassen och slaggolf i klass B och C. Anmälan senast onsdag 1 augusti kl. 16.00.

Kommande vecka från torsdag 19 juli till och med söndag 22 juli spelas på Carnoustie Golf Links 147th OPEN CHAMPIONSHIP. Tävlingen sänds på viasat golf. Se golfen på golfklubben 2: a våningen och passa på att smaka vår brittiska meny.