Söndagsgolfen 2020 avslutades med en härlig Scramble-tävling

I strålande höstgolfväder avslutades den 11 oktober säsongen för adepter och faddrar som deltagit i Söndagsgolfen 2020. Vi startade i början på april och avslutade den 4 oktober.

Målgrupperna för Söndagsgolfen är dels de befintliga klubbmedlemmar som ligger i hcp-intervallet 37-57 och dels årets Gröna Kort-deltagare. Totalt har det spelats ca 240 adeptrunder.  Ett 20-tal faddrar har troget ställt upp och levererat drygt 120 ronder. Vi har kunnat hålla vår målsättning att gå i 3-bollar med 2 adepter och 1 fadder.

Säsongen avslutades traditionsenligt med kanonstart i en Scramble-tävling på Parkbanan för 4-mannalag med två adepter och 2 faddrar i varje lag.

En till att börja med högst osäker väderprognos föll ut i ett helt perfekt golfväder som ramade in en uppskattad tillställning.

Dagen avslutades med gemensam lunch och prisutdelning där vi på bästa sätt tillämpade Corona-reglementet.

Följande priser delades ut:

I huvudtävlingen

1. Lag Krystyna Staszewska, Rigel Nilsson, Sonja Persson och Clas Borgman
  2. Lag Peter Thurow, Conny Lagerqvist, Gert Andersson, Christina Gustafsson
  3. Bertil Hallgard, Christina Persson, Anders Löfgren, Carin Hansson

Längsta drive på hål 5 (gällde enbart adepterna)

• Dam: Åsa Nobel
  • Herr: Richard Adler

Närmast hå på hål 2 (gällde enbart adepterna)

• Dam: Christina Gustafsson
  • Herr: Ingen greenträff. Nästa år kommer vi att ändra herrtävlingen till ”Närmast green.

Övriga priser:

• Mesta fadder 2020: Dag Simmingskiöld, Clas Borgman och Bosse Hildingsson.
  • Bäste regel-bitare: Carin Hansson
  • Årets flitpris: Christina Gustafsson 16 gånger
  • Årets Runner-Down
  • Herr: Anders Löfgren 54-33
  • Dam 22-74 år: Anita Blohm 54-38,9
  • Dam 75+: Marianne Särman 54-42,4

För att se alla bilder från dagen, kolla in Facebooksidan!