Banrekord på Vintertouren

I underbart höstväder spelades Vintertouren på Ängsbanan den 25 oktober. 72 deltagare kom till start, 62 herrar och 10 damer. Vinden var tidvis tuff och det syntes på scorerna i de flesta fall... Åke Nilsson från Araslöv hade dock inga bekymmer att bemästra den. Det krävdes bara 63 slag (-9) för honom att ta sig runt: Nytt banrekord!

Ovan har ni scorekortet från dagens banrekord!

Nedan kan ni se den kompletta resultatlistan.

Vintertouren arrangeras av Skånes Golfförbund. Touren spelas över sju omgångar under oktober och november och lockar spelare från främst Skåne, men även Halland och Göteborgsområdet. 

Totalt deltog 10 tjejer i dagens tävling. Flera av namnen är bekanta sedan tidigare:
Både Isabella Ramsay och Emma Westin har under 2015 haft full kategori på Europatouren. Johanna Björk och Amanda Sträng har haft kategori på samma tour och har fått delta i några tävlingar under året.

Amanda Sträng, Anna Svenstrup, Viva Schlasberg och Annelie Weimenhög åker alla till Marocko på tisdag för att spela steg 1 i kvalet till 2016 års Europatour. Vi hoppas att rundan på Allerum var ett bra genrep och önskar dem lycka till. Johanna kliver in i finalkvalet som spelas i december och för Isabella och Emma väntar två tävlingar i ordinarie schema (i Kina och Dubai) innan de vet om de tvingas spela slutkvalet eller är klara för kortet även 2016.

Kommentarer

Fler artiklar