Banstatus = öppet

Hela anläggningen håller öppet! Välkomna ut!

Vi har öppet överallt! 

Greenfee Ängsbanan fr.o.m 1 april: 450 kr måndag-torsdag, 500 kr fredag-söndag. Gäst till medlem 350 kr respektive 400 kr. Se detaljer under Greenfee-sidan.

Greenfee Parkbanan fr.o.m 28 mars: 220 kr måndag-torsdag, 250 kr fredag-söndag. Spel med medlem: 180 kr alla dagar. 

Golfbil:
 Tillåtet från torsdag 26 mars. Får framföras på fairway, men håll avstånd till greenområdena! 

Reception: Öppen 08:00-14:00
Shop: Öppen 09:00-15:00
Restaurang: 08:00-15:00

Rangen öppen - Polletter, Solokort från shopen eller betalkort direkt i automaten!

Kiosken öppen och bemannad lördag-söndag från förmiddag- ca kl 14.00

OBS! Tänk på att det råder spelförbud vid frost! Återplacera uppslagen torv, kratta efter bunkerbesök och LAGA dina (eller någon annans) nedslagsmärken! Lägesförbättring gäller på ytor klippta i fairwayhöjd - en klubblängd.

Respektera att trycket på att vilja boka starttider är högt. Boka endast så många spelare som ni faktiskt avser ska spela och fyll upp en- och tvåbollar till tre- och fyrbollar. Det är fyrbollarna som sätter speltempot och ett varv tar optimalt 4 timmar att spela. Släpp igenom snabbare partier och kommunicera med bollarna framför och bakom er. Och framför allt; njut också av att vara ute i friska luften igen! 

Coronavirus (Covid-19)
Med anledning av situationen i samhället följer vi utvecklingen, där vi tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter. Vårt gemensamma ansvar är nu att minska risken för smittspridning.

För oss på Allerum GK kommer detta att påverka verksamhet och aktiviteter under året. Vi kommer att hålla medlemmar och gäster informerade på hemsidan, sociala medier och genom nyhetsbrev.

Visa respekt för varandra och använd sunt förnuft i dessa tider! Besök inte anläggningen om du känner dig krasslig och undvik framför allt att beträda klubbhuset. 

Vi planerar att ha receptionen öppen dagligen framöver och gör från vårt håll vad vi kan för att hålla smittan borta genom extra städning, handsprit osv. Undvik "närkontakt" och kan du ersätta ditt receptionsbesök med ett telefonsamtal eller e-post så välj gärna dessa alternativ! 

Kommentarer