Damernas utflykt till Kävlinge Golfklubb

Årets höstutflykt landade på Kävlinge Golfklubb

Ut i det blå

Det var en fullastad buss som lämnade Allerum den 3 oktober på väg mot hemligt mål. Hela 44 damer lyckades med viss fantasi stuva in klubbor, vagnar och väskor innan vi gav oss iväg precis på utsatt tid. Efter bedrövligt väder dagen innan lyckades vi med gemensamma krafter skrämma bort lågtrycket och solen lyste sedan på oss hela dagen.

Efter de traditionella förfriskningarna under den 45-minuter långa färden, verkade de flesta vara nöjda när bussen vände in mot Kävlinge GK – en populär bana. Alla fick tid att koppla av med kaffe och smörgåsar innan startskottet gick 9.30 och tävlingen var igång. Det upptäcktes snart att denna golfbana inte var utan utmaningar, vilket syntes på scorekorten sedan! Men trots de låga poängen verkade alla ha trevligt och det blev som vanligt god stämning när alla samlades och åt en god lunch efter rundan.

I A-klassen var det Madde Hjalmarsson som tog hem vinsten, följd av Pia Sandberg och sedan Theresa Lensborn. B-klassens vinnare var Kerstin Nilsson, med Pia Gunnarsson på andra plats och Helena Olsson på tredje. Pia G var verkligen i form eftersom hon vann priset för bästa andra 9 hålen i B-klassen och även priset för utslaget närmast linjen (67 cm). Stort grattis till alla pristagare!

Som ett tecken från ovan började regndropparna falla när vi kom hem till Allerum – vilken tur vi hade med vädret!

Tack till alla som deltog och som gjorde hela dagen så lyckad!