Funktionärer till LETAS-tävlingen i augusti

Turfman Allerum Open - södra Sveriges största professionella damtourtävling - spelas den 30 augusti - 1 september på Allerum Golfklubb. Tävlingen ingår i LETAS - Ladies European Access Tour Series som är damernas undertour till Europatouren, motsvarande herrarnas Challenge Tour. De fem främsta på LETAS Order of Merit erhåller fullt tourkort till Ladies European Tour 2019. I Sverige arrangeras endast två LETAS-tävlingar under 2018, i Västerås den 9-11 augusti och på Allerum Golfklubb den 30 augusti-1 september.

Vi söker funktionärer!

Till ett så här stort event krävs en större mängd frivilliga funktionärer.
Scorerapportörer, starters, forecaddies, chaufförer, skyltmontörer, bunkerkrattare, uppslagen torv-fixare och parkeringsvakter m.m. Vi behöver en större grupp av skyltmontörer tisdagen den 28:e augusti då alla reklamskyltar och teeskyltar ska ställas på plats. Skyltarna ska sen monteras ner efter avslutad finalrond på lördagen, 1 september.
Under dagarna 28 augusti-1 september arrangerar vi också transporter till och från Scandic Hotel på Berga som är officiellt spelarhotell. Under tävlingsdagarna behövs också chaufförer mellan klubbhuset och hål 10.

Vill du hjälpa till?
Förutom att komma proffsgolfarna riktigt nära och se tävlingen innanför repen får funktionärer kläder från Cutter & Buck med Swedish Golf Tour-loggan. Du anmäler dig till annelie.weimenhog@allerumgk.nu eller via receptionen.

Schema
Tisdag 28 augusti: Officiell inspelsdag - Tee- och sponsorskyltar skall sättas upp
Onsdag 29 augusti: ProAm med kanonstart kl 13.00
Torsdag 30 augusti: Rond 1 med start från 08.00 från hål 1 och 10. Eftermiddagsstart från 13.30.
Fredag 31 augusti: Rond 2 med start från 08.00 från hål 1 och 10. Eftermiddagsstart från 13.30.
Lördag 1 september: Rond 3 med start från hål 1. - Tee- och sponsorskyltar skall plockas ner.

After Golf i restaurangen

Under fredagen, 31 augusti lägger vi också krut på en större After Work / After Golf i restaurangen. Passa på att titta på tävlingen under eftermiddagen och avsluta kvällen med god mat och dryck en våning upp i klubbhuset. Bjud in nära och kära - ju fler desto roligare och vi hoppas att många vill komma och titta på proffstävlingen!