Golfens Dag 2019

Vädergudarna var med oss på Golfens Dag - det regnade inte! En kall vind blåste runt knutarna på Allerum GK men den dämpade inte engagemanget eller entusiasmen hos alla funktionärerna som hade ställt upp från klubbens olika kommittéer. Besökarna - stora och små - hälsades först välkomna och fick sedan under Keiths experta ledning känna på hur man kan utveckla en avslappnad golfsving. Puttning var också på agendan och där kunde våra gäster förstå den stora utmaningen med att få den lilla lilla bollen in i hålet.

Grillen gick varm och det bjöds på välsmakande hamburgare och korv och även kaffe och tårta. Gott och uppskattat! Vid grillplatsen och runtom på anläggningen kunde man höra många kommentarer om den trevliga, vänliga atmosfären som råder på Allerum GK - den ska vi vara måna om och stolta över!

Deltagarna verkade väldigt nöjda med sitt besök och det var fler som bestämde sig på en gång för att gå en Grönt kortutbildning.

Ett stort, varmt tack till alla medlemmarna som ställde upp och hjälpte till på många olika sätt, både med förberedelser samt med praktiskt hjälp under dagen. Ovärderligt!