Har du använt ditt friskvårdsbidrag?

Året går mot sitt slut och det är hög tid för dig som kan nyttja friskvårdsbidrag att lämna underlag till arbetsgivaren!

Du har väl inte missat att golf är godkänt som avdragsgill friskvårdsförmån?
Ändringen gäller sedan januari 2018.

Fakturan för årsavgiften 2019 innehåller tillräcklig information till dig som vill lämna in underlag till arbetsgivaren, men vill du ha en kvittens med ditt fullständiga personnummer ber vi dig kontakta receptionen.

Medlemsavgiften, 350 kr är ej avdragsgill, men spelavgiften kan användas som underlag till friskvårdsbidraget.

Avgifterna 2019:
För en fulltidsmedlem är spelavgiften 5 640 kr (Årsavgiften 5 990kr - medlemsavgiften 350 kr)
För en fulltidsmedlem yngre senior är spelavgiften 3 050 kr (Årsavgiften 3 400 kr - medlemsavgiften 350 kr)
För en vardagsmedlem är spelavgiften 4 645 kr (Årsavgiften 4 995 kr - medlemsavgiften 350 kr)

Du kan även använda kvitton för laddning av rangekort, golflektioner och greenfee (även Pay & play) som underlag till bidraget.

Mer information? Läs här.