Skåneserien Damer Zon Nord 1 omgång 3

Många fina individuella resultat - 11 spelare på eller under par

Bitt Larsson från Höganäs Golfklubb lyckades med det perfekta slaget och det blev HIO på hål 3 under seriespelet för Damer.
44 damer från 11 klubbar deltog i Skåneseriens Zon Nord 1 omgång 3. De tre bästa resultaten netto per klubb räknas i lagtävlingen. Bäst lyckades Vasatorps Golfklubb (fotot) med Sucharat Ornstein (65), Britt Bergfors (69), Ingrid Andersson (75) och May Thaku Persson (77). Deras lagresultat blev 209 slag. Sucharat med bästa individuella resultat - 65 slag.

Tvåa kom Höganäs GK med 214 och trea med 216 slag kom Woodlands Golfklubb.
Hemmalaget (Madde Hjalmarsson, Alison Dieden, Birgitta Teinvall och Christina Persson) hamnade på en 6:e plats med 225 slag och ligger totalt på 9:e plats.
Det mullrade i fjärran men ett åskväder över Danmark vågade sig inte in över golfbanan. Endast ett par regndroppar vågade sig ner. Spelet kunde fullföljas utan avbrott.
Tack till Annelie och Anna för förarbetet med lottning, listor och scorekort. Tack till Kerstin och Annica för resultatrapporter.
Resultaten både individuellt och lag finns under fliken Tävlingar. Lagrapport hittas på Skånes Golfförbunds hemsida.