Höstslaget i sommarvärme!

Morgonen bjöd på dimma men slutade i strålande solsken, många glada golfare och fina resultat!

A-klassen startade först, som vanligt. Här vann Paul Sjökvist på fina 68 slag (69 brutto!). Fredrik Wallin, också en stabil spelare kom in på fina 69 slag. En säker dam, Carina Slyte, kom in på 3:e plats med 72 slag samma som Stefan Ahlqvist som hamnade på 4:e plats.
B-klassen var största klassen och här spelade man slaggolf. Reidar Johansen vann på fina 69 slag. Fint spelat av Marcus Otto, bäste junior, kom in på 70 slag. Samma hade Kimmie Karlsson men med samma handicap gällde de sista 9 hålen. Det var till Kimmies fördel och en andra plats. Marcus hade bättre första 9; 39 slag brutto och tog 3:e platsen. Johan Karlsson blev 4:a med 71 slag och Filip Karlsson gick på 73. Johan är pappa till både Kimmie och Filip!
C-klassen spelade poängbogey och i denna klass har man lyckats med Vision 50/50. 13 kvinnor och 11 män deltog. Vann på fina 38 poäng var Jonas Olsson. Tvåa kom Åsa Bonnevier och på tredje plats hamnade Lisbeth Johnsson (deltar i Vision 50/50) med 33 poäng. Bosse A Larsson på prisplats igen - 4:a - också med 33 poäng.

Banan fick mycket beröm - Tack till bankillarna!
Tack till Glenn på Arnes Blommor i Påarp för fina buketter till 1:a pristagarna. Reidar skänkte sin till Sonja Persson, som spelat i samma boll och hejat på honom!
Jan Nilsson och Håkan Linnér knappade in resultaten och med Annica hölls prisutdelningarna klassvis.
Hannah hade arrangerat ett fint prisbord från golfshopen.
Trevligt att se många sitta kvar i solskenet efter spel!

Nästa tävling är "SISTA DAMERNAS". Damer bjuder upp valfri herre till greensome poängbogey med kanonstart kl. 09.00 söndagen den 17 september! Mer info på tavlan i receptionen och på Min golf.