Inför Nordea Tour-kvalet

Den 30 september-1 oktober arrangerar vi kvalet till Nordea Tour. Inspel för tävlingen äger rum måndagen den 28 september och tisdagen den 29 september. Inför detta arrangemang trimmas banan extra och vi önskar hjälp från frivilliga med detta.

FÖR SPELARE, se här!

Nordea Tour-kvalet spelas i två steg. Under den 30/9-1/10 arrangeras tre kval på Allerum, Rya och Landskrona. De allra främsta får kategori på Nordea Tour och kvalificerar sig vidare till ett finalkval för Nordic Leauge i Danmark.

HJÄLP INFÖR TÄVLINGEN
Vi vill presentera Allerum Golfklubb och Ängsbanan från vår finaste sida och kommer av denna anledning arrangera en handkrattning av alla bunkrar samt igenfyllning av uppslagna torvmärken på fairway. När: Torsdagen den 24 september. Exakta tider meddelas inom kort, men alla som vill hjälpa till är välkomna att höra av sig till receptionen eller Göran Sandström, goran.sandstrom2@comhem.se

HJÄLP UNDER TÄVLINGEN
Under onsdagen och torsdagen den 30/9 och 1/10 behövs hjälp av frivilliga med bland annat scorerapportering. Om du är intresserad, vänligen meddela receptionen!

Kommentarer

Fler artiklar