Inspirationskväll med Caroline Larsson

Ni glömmer väl inte anmäla till denna inspirerande föreläsning? Torsdag 26 april 2018 kl 18.00 gästas vi av Caroline Larsson - en tjej som mitt i golfkarriären drabbades av händelser som kom att förändra hennes liv. Kom och lyssna på hennes inspirerande föreläsning i restaurangen på Allerum Golfklubb! Platserna är begränsade - först till kvarn!

”Varför spela i skogen när du kan spela på den finklippta delen?”

Caroline är före detta professionell golfspelare som fått pröva på mer utmaningar än det mentala spelet i golf. Hon överlevde först en jordbävning, för att sedan drabbas av cancer och förlora högerbenet mitt i drömkarriären. Carolines föreläsning handlar om livets alla händelser med många insikter om möjligheter, att göra en comeback till golfen, drömmar, humor och kraftfulla berättelser som ger dig inspiration och glädje. Föreläsningen tar dig med på en oförglömlig resa där du kommer att inse att en förändring inte behöver betyda slutet utan början till ett nytt liv.

Varmt välkommen till en inspirerande kväll för medlemmar i Allerum GK. Caroline kommer att hålla en presentation på ca en timme, med möjligheter till efterföljande diskussion. Läs mer om Caroline på http://www.carolinelarsson.eu/se

Först till kvarn gäller – anmälan via Min Golf eller bokning@allerumgk.nu från och med måndag 26 mars kl 20.00.

Vi bjuder på kaffe & fika!

”När Caroline berättar sin historia går det inte att värja sig. Det är en berättelse som kunnat förmedla smärta och sorg men som med hjälp av Carolines fantastiska berättarförmåga istället blir en mycket stark historia om kraften i levnadsglädje, tron på möjligheter och en ung människas beslutsamhet. Det finns något för alla och alla tillfällen i hennes berättelse.” Anders Svensson Vice VD ICA Sverige

Vi är glada och stolta att Caroline vill komma till Allerum GK och dela med sig av sin historia.