Junior- och Knattetroféerna

Den 11 maj spelades det om Junior- och Knattetroféerna. 17 barn och ungdomar gjorde upp om pokaler och plaketter i fyra olika klasser.

Junior A gick ut strax efter åtta och spelade 18 hål på Ängsbanan. Den här gruppen består huvudsakligen av de killar som tränar i Ängsgruppen och spelar med varandra i JWC, de flesta av dem var också med och sålde slag på Vårscramblen som många av er spelade i slutet av april.

Vid 9-tiden började det droppa in barn- och ungdomar med siktet inställt på Parkbanan. Gertrud och Jan-Erik som sponsrar Knattetrofén tog emot och pratade med barnen. Inför start fick alla knattar ett startkit av Gertrud.

Runt 10-tiden startade de andra tre klasserna, Junior B, Knatte A och Knatte B på Parkbanan.

Junior B och Knatte A spelade 9 hål, medan Knatte B spelade en kortare bana över 6 hål.

Gertrud var ute och fotograferade under spelets gång. Stort tack till de föräldrar som följde med de yngsta barnen runt på Parkbanan och bar utrustning och räknade slag! De yngsta hämtade vi sedan med golfbil efter 6 hål och det var som vanligt mycket uppskattat.

Tidsberäkningen stämde ganska bra, och vid tolv-tiden hade vi alla 17 spelare och ledare tillbaka i restauranten där det följde hamburgerlunch och prisutdelning.

Vinnarna av respektive klass fick ta emot ett vandringspris och ettan till trean i varje klass fick varsin plakett och pris.

Stort grattis till alla pristagare och vi hoppas på ännu större uppslutning när det är dags för nästa års Knatte- och Juniortroféer. Än en gång ett jättestort tack från Juniorkommittén till Gertrud och Jan-Erik Olsson för att ni sponsrar Knattetrofén, det är mycket uppskattat av oss alla på klubben!

Resultat

Junior A

1. Carl Palmberg

2. William Kronvall

3. Marcus Otto

Junior B

1. Loke Holmberg

2. Axel Sjöquist

3. Helmer Rausch

Knatte A

1. Ebba Hökenhammar

2. Hugo Peetz

3. Harry Power

Knatte B

1. Vilgot Backan

2. Ludvig Backan

3. Ivar Lyberg

Kommentarer