Knatte- och Juniortroféerna

I söndags var det tävling på både Ängsbanan och Parkbanan för våra yngsta medlemmar. Man spelade om Knatte- och Juniortroféerna som skänkts av Göran Sandström och Gertrud & Jan-Erik Olsson

Junior- och Knattetroféerna!

I helgen spelades det om Junior- och Knattetroféerna igen. Ungefär 30 barn och ungdomar i ålder mellan 5 och 16 år spelade i 4 olika klasser, både på Ängsbanan och Parkbanan. Uppslutningen i år var ännu större än i fjol och det är vi förstås väldigt glada för, det visar att vi har en livaktig juniorverksamhet!

För att få tävlingarna att flyta smidigt (ja, det var vått på banan….) hade vi flera föräldrar som gick med barnen på Parkbanan och hjälpte till med slagräkning m m. Stort tack till er.

Som tidigare år sponsras tävlingarna av Göran Sandström och Jan-Erik och Gertrud Olsson. Vi i Juniorkommittén är väldigt glada för det engagemang och ekonomiskt bidrag ni bidrar med!

Starttiderna var anpassade så att alla skulle bli klara ungefär samtidigt och tävlingarna avslutades med traditionsenlig lunch som våra sponsorer stod för. Lunchen var mycket uppskattad av ungdomarna och vi vill tacka alla i restauranten med Johnny i spetsen för menyn och den snabba och trevliga serveringen.

Resultaten i de olika klasserna blev så här:

Junior A

 1. Alexander Labrakis
 2. Axel Palmberg
 3. Linus Johansson

Junior B

 1. Adrian Steene
 2. Karl Peetz
 3. Axel Steene

Knatte A

 1. Hugo Peetz
 2. Felix Nilsson
 3. Jakob Bonekamp

Knatte B

 1. Erik Sperling
 2. Harry Power
 3. Viggo Persson Järlebo

 (samtliga resultat finns på länkarna härintill>> Knattetroféerna Juniortroféerna klass A och Juniortroféerna klass B)

Stort grattis till alla pristagare och stort tack till alla som var med och gjorde tävlingarna till en sådan succé! Vi hoppas förstås på ännu fler deltagare nästa år.

Juniorkommittén

Kommentarer