Medlemskväll 5 december

Välkommen till årets andra medlemskväll! I våras träffades vid i restaurangen och lyssnade på ett mycket inspirerande och gripande föredrag av Caroline Larsson som drabbats av en cancertumör och tvingades till amputation av sitt ena ben. Nu är det dags för nästa medlemskväll och denna gång handlar det om grov brottslighet och dödligt våld!

Mordutredningar - så gör man på riktigt!

Vad: Medlemskväll med föreläsning och adventsmingel

När: i Restaurangen på Allerum GK onsdag 5 december kl. 18.00

Börje Sjöholm är f.d. kriminalkommissarie med långt över 40 års erfarenhet och som jobbade på Länskriminalen i Skåne, på olika positioner, i över 20 år. Bland annat som operativ chef och ansvarig för utredningsinsatsen när man grep den så kallade serieskytten i Malmö 2010. Du har kanske sett honom på TV i samtal med Leif G W Persson.

Många av oss "vanliga människor" har en viss bild av hur en mordutredning går till, kunskap som mest är baserad på tv-serier såsom Bron och liknande. Men hur ser verkligheten ut? Det har vi nu möjlighet att få reda på, direkt från källan!

Börje, som är medlem på Allerum GK och sitter som suppleant i klubbens styrelse, kommer under kvällen att dela med sig av sina erfarenheter och beskriva en sanning som skiljer sig väsentligt från tv-världens! Det blir en spännande kväll, som kommer att bygga mycket på publikens delaktighet - Börje vill att vi ställer många frågor så att det skapas riktig dynamik i rummet!

Vi börjar kl. 18.00 med adventsmingel, då vi bjuds på glögg, pepparkakor med ost och vars två mindre smörgåsar, den ena med kallrökt lax och pepparrotsgrädde, den andra med rostbiff och remouladsås. Detta kan vi erbjuda till en kostnad på 50 kr, tack vare generös sponsring av Skåneidrotten. Betalning görs på plats i receptionen vid ankomst. Kostnad för valfri dricka står man för själv.

Platserna är begränsade och reserverade för medlemmar i Allerum GK. Anmälan görs genom MinGolf eller till receptionen; bokning@allerumgk.nu och det är först till kvarn som gäller!

Sista anmälningsdag är söndag 2 december kl. 18.00.

Varmt välkomna till denna spännande kväll!