Catrin Nilsmark till Allerum och Scandic PGA Championship

En seger på LPGA-touren, tre på Europatouren, Solheim Cup-spelare fem gånger och kapten för Europas lag i samma tävling vid två tillfällen; Catrin Nilsmark är en av Sveriges främsta damgolfare genom tiderna och nu klar för att spela LETAS- och Swedish Golf Tour-tävlingen Scandic PGA Championship på Allerum i slutet på augusti!

Comeback för Nilsmark

I skrivandes stund är firandet i full gång; Catrin Nilsmark och dottern Tuva vann nämligen SM i mor/dotterklassen på S:t Arild tidigare idag. 

Catrin är en av Sveriges mest meriterade golfspelare och siktar nu på en comeback för att bland annat spela på seniortouren i USA. 

En av sommarens tävlingar blir på Allerum den 29-31 augusti och vi är naturligtvis jätteglada över att Catrin kommer till start! Vecka 35 avgörs Ladies European Tour Access Series och Swedish Golf Tour-tävlingen Scandic PGA Championship på Allerum. PGA-mästartiteln har Catrin i bagaget från 2008, en av de senaste tävlingarna hon spelade innan sitt uppehåll. Nu finns chans att ta hem titeln på nytt! 

Se till att planera in ert besök på Allerum under tävlingsdagarna i slutet på augusti! 
Sara och Carl Magnus femma i Två Generationer

Samtidigt på S:t Arild idag avgjordes SM i Två Generationer Mixed där vår Sara Hedbrandh Strömberg blev femma tillsammans med sin pappa Carl-Magnus! Stort grattis! 

Kommentarer