Nya lokala greenfeesamarbeten

Med anledning av corona har greenfeespelet minskat på många klubbar. Detta är en intäkt som är otroligt viktig för anläggningarna för att inte årsavgifterna ska stiga alltför mycket. Därför kör vi under maj månad extra greenfeesamarbeten och uppmuntrar till spel och besök på klubbarna i vårt närområde.

Nya samarbeten med Lydinge och Rya

Med anledning av rådande situation har Allerum kommit överens med två närliggande golfklubbar att uppmuntra till spel på varandras banor. Erbjudandet gäller för fullbetalande medlemmar: fulltidsmedlemmar alla dagar och vardagsmedlemmar helgfria vardagar. Har du ett begränsat medlemskap är detta ännu en bra anledning att uppgradera - kontakta receptionen!

Som många säkert har noterat spelas det golf som aldrig förr just nu och det är mestadels spel på sin hemmabana. I princip alla greenfeebokningar där gästerna skulle övernatta här eller i närområdet är avbokade i vår/sommar och detsamma gäller företagsgolf vilket också leder till minskad greenfeespel 2020. Detta är bakgrunden till att vi vill göra det extra förmånligt för dig som fullbetalande medlem att spela på några av våra grannbanor under maj månad.

Detta erbjudande gäller 1-31 maj måndag-torsdag och efter 14.00 fredag-söndag.

Lydinge: 50% rabatt på ordinarie greenfeeavgift
Rya GK: 30% rabatt på ordinarie greenfeeavgift

Du bokar starttid som vanligt och när du skall betala i receptionen dras rabatten. (Priset du ser i bokningen via Min Golf stämmer därmed inte).

För våra övriga samarbeten, se här.