Nytt bokningssystem på Parkbanan

Från och med måndag den 20 maj kommer vi börja boka alla tider för vår Pay & Play - Parkbanan - via Sweetspot.

Från måndag 20 maj bokas alla tider på Parkbanan via Sweetspot

Sweetspot användes även under fjolåret och möjliggör bokning även för dem med inaktiva golf-ID eller för de som saknar golf-ID. Befintliga bokningar på Parkbanan kommer automatiskt flyttas över till vårt nya system. 
Ängsbanan kommer fortsättningsvis kunna bokas via MinGolf och Sweetspot.

Därför behöver du ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen. 

Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen. 

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde. 

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt. Det går även bra att vända sig till Fredrik Kocon vid frågor, support och förslag på förbättringar. Email: fredrik@sweetspot.io Mobil: 0735-142173 

Vänliga hälsningar, Receptionen

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Världshandicap 2020 2020-01-14
Årets första AW 2020-01-07
Banstatus: Parkbanan öppen 2019-12-27
Hälsning från restaurangen 2019-12-17
Julklappstips! 2019-12-17