Rapport från klubbresan i Marocko

I en vecka har våra pros Keith Davies och Stefan Kronvall drillat 16 medlemmar i golfens vedermödor på Tazegzout Golf Club utanför Agadir i Marocko. Massor av slag på range och puttar på supersnabba greener har avverkats och ett och annat gott tips har sjunkit in.

Det har också spelats en tävling under den soliga veckan på en förhållandevis svår bana med hårda fairways, snabba greener  och framför allt flertalet raviner att slå över. Vilket ställt till det för alla deltagarna.

Till slut visade det sig att Thomas Rennemark lyckats bäst även om hans segermarginal till Lisbeth Svensson och Vasatorps (men blivande Allerumaren?) Thomas Holm bara blev en ynka placeringspoäng.

Högsta poängen över 18 hål noterade Lisbeth Svensson som hade 38 poäng en av rundorna. Thomas Rennemark spurtade rejält och noterade 23 poäng på dom sista nio hålen sista rundan. Då ska man ha i minnet att alla var överens om att sista nio var mycket svårare än de första nio hålen.

En synnerligen trivsam resa och likaledes trivsam golfsamvaro helt i linje med Allerums  motto: Allerum rum för alla!

// Gunnar Brink