Följ med Allerum GK till fantastiska Troia!

Det är mycket smidigt och bekvämt att resa på en träningsresa med Golf Plaisir. Vi ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er träning under er vistelse. Vi har även vår egen golfvärd på plats på de allra flesta av våra resmål, vilket gör att ni även erbjuds service av dessa tillsammans med er egna Pro som ni reser tillsammans med. Er egen Pro är självfallet er första kontakt, men det kan alltid vara skönt att veta att även Golf Plaisir har personal på plats som kan hjälpa till vid behov, dessutom har ni även möjlighet att delta i de arrangemang som Golf Plaisir-personalen erbjuder om ni får lite tid över under er träningsvecka.

17 – 24 mars, 2018

Naturskönt är det minsta man kan säga om Troia! Beläget på en halvö, format av Atlanten och floden Sado är detta en unik och avkopplande golfdestination som vi rekommenderar alla att besöka någon gång i livet.

Det kan vara svårt att tro att man bara är några mil söder om storstadsmetropolen Lissabon då man ser sanddynerna sträcka ut sig i Atlantens vågor. Här finns en av de mest populära golfbanorna i hela Portugal och en resort med egen marina. Dessutom är det lite varmare och mer sol här då de omkringliggande bergen skyddar Troia från regn och kalla vindar.

Från Troia så ser man hamnstaden Setubal på andra sidan viken, vilken är den närmaste storstaden, bara en 15 minuters båtfärd bort. Man tar med fördel katamaranen över bukten och hamnar mitt i Setubal där det finns ett stort utbud av restauranger, barer och affärer. Om man färdas med bil så går bilfärjan ca 5 minuter bort från hotell strax efter golfklubben.