Sista Damernas blir sista Sista Damernas ?

Ska vi gå över till Varannan Damernas och låta herrarna bjuda upp nästa år?

Pia & Janne, Madde & Micke, Annica & Göran, Gun-Britt & Bosse, Carina & Johan, Ulla-Marie & Kai

Sista Damernas i strålande höstsol

33 damer hade bjudit upp valfri herre till greensome 18 hål på Ängsbanan söndagen den 17 september. Vi får se om vi från nästa år ska införa Varannan Damernas och att det blir herrarnas tur att bjuda upp??! Blir vi fler då??

I fantastiskt höstväder på en bana som tåligt tagit emot mängder av regn senaste tiden startade paren samtidigt vid 9-tiden på morgonen. Efter spel intogs lunch i restaurangen och därefter blev de prisutdelning.

Extrapris var uppsatt till den dam och herre som kom närmast hål på hål 14. Christina Persson vann damernas pris och Jan Nilsson herrarnas. Jans boll var endast 93,5 cm från hål sedan den träffar pinnen!
Jan vann också tillsammans med frun, Pia Gunnarsson, tävlingen med fina 41 poäng!
På andra plats kom Ulla-Marie och Kai Andersson på 39 poäng. Ulla-Maries första tävling sedan hon blev medlem två år sedan. Inte den sista….. Kai leder onsdagsgolfens 9-hålstävling totalt då endast en omgång återstår…
Trea i tävlingen blev Carina Slyte, alltid med en säker plats i prislistan, som bjudit upp Johan Nilsson från Woodlands.  Carina & Johan kom in med 38 poäng och deras bruttoscore var fina 76 slag!
För 4 – 6 platserna krävdes 35 poäng. Fyra kom Madde & Micke Hjalmarsson, också ett säkert par! Femteplatsen knep Gun-Britt och Bosse Hedström och på sista prisplats kom klubbens ordförande, Göran Sandström i par med klubbens sekreterare, Annica Hermansson.
Samtliga resultat finns under fliken Tävlingar på hemsidan eller på golf.se.
Tack till bankillarna som kämpat med banan, mot regnet.
Tack till Annelie som knappade in resultaten och höll i prisutdelningen.
Tack till GlennArnes Blommor i Påarps för fina buketter till första pristagarna.
Tack till restaurangpersonalen som serverade ett drygt 60-tal hungriga golfspelare en god lunch.

Nästa Tävling…..GÅSAGOLFEN!!!! Spelas 21 och 22 oktober med max 72 par där först till kvarn gäller! Redan 50 par anmälda!

//Annica H