Slag för Hjältar välgörenhetstävling 10 maj

Vi är mycket stolta över att arrangera välgörenhetstävlingen Slag för Hjältar på Ängsbanan den 10 maj!

Välkommen att bli en hjälte genom att anmäla ett lag till årets första tävling på Allerum Golfklubb. Spelar man inte golf går det att bli hjälte på annat sätt.

Var: Allerum GK
När: 10 maj 2019
Tid: Samling 08.00 & Kanonstart 10.00
Pris per lag: 5000:-
Spelform: Texas Scramble 4-manna lag
Hålsponsor: Minst 2500:-

I lagavgiften som till 100% går till Insamlingsstiftelsen Slag för Hjältar ingår spel för fyra personer, frukost, diverse förfriskningar på banan, mat efter spelad tävling och allt detta är skänkt av olika företag. Precis så även med hela det fantastiska prisbordet.

Insamlingsstiftelsen Slag för Hjältar har det huvudsakliga ändamålet att anordna idrottsevenemang, insamlingsaktioner och andra donationer:

• främja vård, uppfostran och utbildning av barn och ungdomar;
• främja hälsa, social välfärd och integration, jämställdhet samt respekt för varje människas värde;
• främja humanitära ändamål och hjälpverksamhet för behövande;
• främja sport-, idrotts- och föreningsverksamhet.

Stiftare: Henrik Karlsson, Daniel Telford och Bengt Wehlin

Allerum Golf och Insamlingsstiftelsen Slag för Hjältar har valt att från tävlingen skänka alla medel till förmån för Barncancerfonden Södra.

Slag för Hjältar

Bli Hjälte på ett hål för minst 2500 kr och få möjlihet att synligöra ditt varumärke. Du behöver inte spela golf för att vara hålsponsor varför detta är ett bra sponsringsalternativ även för dig som inte önskar att spela golf.
Som hålsponsor förbinder du dig att bidra med en tävling under dagen med tillhörande pris till vinnaren samt att man måste vara på plats under hela dagen, allt för att samla in pengar till insamlingsstiftelsen Slag för Hjältar.

Självklart kan man vara både hålsponsor och anmäla ett 4-manna lag. Dessa blir även synliga på sociala medier samt våra gemensamma rollup på speldagen.

Anmälan görs omgående via länken dock senast 30 april. Anmälan till tävling: https://bit.ly/2F6D65W
Anmälan av spelare/golf id: https://bit.ly/2CiZBmc
Henrik Karlsson Professionell Säkerhet henrik@slagforhjaltar.se 070 - 359 42 42