Stora Herrdagen by Stenströms

I strålande solsken och lite väl god värme genomfördes Stora Herrdagen by Stenströms sista söndagen i juni. Hela 104 startande och det är bara fyra från ett absolut fulltaligt startfält.

Den som fyllde upp segerkavajen bäst och mest den här gången var Håkan Lövstedt som gick runt på 69 slag. Med det vann han både brutto och netto. Runner up brutto blev Mikael Wisén som gick runt på 73 slag så segermarginalen för Håkan blev påtaglig. När det gäller netto var det Anders Åberg som  gick bäst och tog hem andraplatsen på samma score men sämre hcp än Håkan. På fjärde plats både brutto och netto hittar vi Alexander Lagerquist.

Närmast flagg-priset på hål 14 gick till Lars Persson och den som slog längst på hål 6 var Ted Hansson från Vasatorp. Leif Myhrs specialpris  till den som kom längst ifrån hål men ändå på green på hål 3 gick till Christian Hellberg.

Eftersom det var jubileumsår satte Björn Anderberg upp ett pris till den mest välklädde och att spela i skjorta och slips med elegant keps räckte. Det gjorde nämligen Ted Roos från Söderåsen.

Allerum GK riktar ett stort tack till Björn Anderberg på Stenströms som sannerligen bidrar till att göra Leif Myhrs skapelse Stora Herrdagen till en av de viktigaste händelserna under golfåret. Det var för övrigt inte långt ifrån att han fick ge pris till sig själv eftersom han hamnade på en hedrande nittonde plats.

//
Seniorkommittén
Gunnar Brink

Kommentarer