TRIPPELSLAGET

Golfveckans tredje tävling – TRIPPELSLAGET Det krävdes 40 poäng eller mer för att komma på prisplats.

Under onsdagen spelades en partävling med 3 olika spelformer. 38 par kom till start i olika sammansättningar; far & son, man & hustru, systrar, golfkompisar osv.
Det spelades poängbogey med de 6 första hålen som fyrboll/bästboll, hål 7 – 12 spelades greensome och de avslutande hålen spelades foursome.
Bäst lyckades Lisbeth Svensson/Thomas Rennemark med 42 poäng. Tvåa blev Ingrid och Ulf Olsson med 41 poäng.
Därefter följde 4 par med 40 poäng. Hela resultatlistan finns under fliken Tävlingar på hemsidan.
Vädret som vanligt varmt men en aning mulet. Efter prisutdelning kom ett efterlängtat regn.
Tack till Arnes Blommor för fina rosor. Tack till tävlingsledningen som delade ut scorekort och knappade in resultat.

foto: Ulf, Ingrid, Annelie, Lisbeth, Christina, Jane, Lena Thomas, Janne, Ulf och Emil.