Medlemsresa till Baltic Hills i Tyskland

Välkommen att delta i Medlemskommitténs golfresa till Baltic Hills i Tyskland den 16-20 maj.

Utresa kvällen den 16 maj från Ystad och hemkomst morgonen den 20 maj.

Priset för resan är SEK 4.195. Enkelrumstillägget för 2 nätter på båten och 2 nätter på hotellet är total SEK 1.000 SEK. Vad som ingår i paketet  ser du i bifogat prospekt från vår researrangör JA-Travel AB som också står för resegarantin.

Just nu har vi förbokat 9 dubbelrum och 2 enkelrum. Först till kvarn-regeln gäller. Så snart resan är fullbokad försöker vi få fler rum om antalet resenärer överstiger 20 stycken och går då på väntelistans turordning.

Du anmäler dig genom att senast den 14 februari skicka din anmälan med e-post till janerikolsson@me.com. Det är dag och tidpunkt på denna e-post som avgör din plats på anmälningslistan i händelse av överteckning. 

Anmälningsavgiften är SEK 1.000 och ska inbetalas till JA Travel AB senast den 28 februari. Slutlig betalning ska vara inne senast den 15 april. Resebyrån meddelar dig hur betalningarna ska ske.

Vi planerar också att ordna en gemensam busstransport Helsingborg-Ystad t o r för de som önskar. Priset beror på hur många vi blir. Vi återkommer i denna fråga.

Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta Andreas Nilsson.

JA TRAVEL AB
Mobil: +46 (0) 705 61 08 88
andreas@jatravel.se


Mer information om resebyrån hittar du på www.jatravel.se
eller
Jan-Erik Olsson Allerum GK/Medlemskommittén tfn 070-799 54 23.

Varm välkommen att följa med!

Medlemskommittén

Allerum GK

Kommentarer