Ulla Hedin 1933-2020

Med stor sorg kan vi meddela att vår kära golfvän Ulla Hedin har lämnat oss efter en tids sjukdom.

Ulla, juni 2018

Ulla var en institution på Allerum Golfklubb. Hon började spela golf när hon gick i pension 1998 och blev snabbt en väldigt engagerad och omtyckt medlem i klubben. Ulla var en av initiativtagarna till Gangstergolfen, som varit och är så uppskattad av så många. De allra flesta vardagar brukade Ulla dyka upp på klubben, antingen för att spela Gangstergolf två gånger i veckan, Tisdagsgolfen med damerna eller bara att gå en vanlig runda. Vi som var betydligt yngre än Ulla hade alltid svårt att hinna ifatt henne, så snabbt hon spelade, halvspringande mellan slagen och utan en tanke på att ta någon övningssving. Fort skulle det gå!

Under många år var Ulla ledamot i Bankommittén och hennes erfarenhet och klokhet uppskattades alltid.

I början på 2000-talet blev Ulla utsedd till Årets Medlem, av många olika skäl men inte minst för att hon tog på sig att ta hand om alla blommor och växter på klubben. Man kunde träffa Ulla lika ofta med en vattenkanna och arbetshandskar som med golfklubbor och golfhandske och vi är många som kan vittna om att Ulla verkligen hade gröna fingrar!

Ulla var alltid pigg, glad, positiv och intresserad av andra människor. In i det sista kunde hon fråga om vem som varit med och spelat Gangstergolfen och hur det hade gått för de olika spelarna.

Saknaden efter Ulla blir mycket stor.

Alison Dieden