Varannan Damernas

Varannan Damernas spelades med kanonstart kl. 09.00 söndagen den 16 september. 40 par ställde upp där herre bjudit upp valfri dam. Vissa spelade med sin respektive, några hade bytt, många av tradition och det fanns också ”blind dates” bland paren. Greensome poängbogey var spelformen.
Vädret var bästa tänkbara och banan grön och fin. Solen tittade fram och vinden var måttlig. Efter dryga 4 timmars spel var alla i mål och det bjöds på gemensam lunch. Därefter var prisutdelning.
Vann gjorde Malin Backan & Torgny Zettervall från Eslövs Golfklubb på fina 40 poäng, trots att det var första gången man besökte klubben. I tacktalet fick vi mycket beröm och paret lovade att återkomma.
På andraplats med 39 poäng kom Christell Bruse-Andersson med maken Peter Andersson. Trea blev Annelie Weimenhög i par med Håkan Lövstedt, Söderåsens GK med 37 poäng och dagens lägsta spelhandicap = 0. Förstapristagarna fick blombuketter från Arnes Blommor i Påarp. Prisbordet var från Golfshopen med priser till de 7 bästa paren.

I trappan: Malin & Torgny överst till vänster, Tina och Micke till höger om dem. Nedanför sitter Peter & Susanne, Sara (Leif ej på bild) och Krystyna (Daniel ej på bild)
Längst ner Annelie & Håkan och Peter & Christell

Samtliga resultat finns på hemsidan under fliken Tävlingar