Vårårsmöte med föredrag 10 mars

Klubbens vårsårsmöte äger rum tisdagen den 10 mars kl 19.00 i restaurangen på Allerum Golf.

Sofia spelade Turfman Allerum Open 2018 - ett genrep inför US Senior Open.

Mötet inleds med ett intressant föredrag av Sofia Grönberg Whitmore, framgångsrik kvinnlig damproffsgolfare med lång karriär och vinster på bland annat touren i Europa och Asien.

Under mötet kommer vi även presentera klubbens positiva medlemsutveckling. Det blir dessutom utlottning på gratislotter till alla mötesdeltagare!

Här nedanför hittar du föredragningslista till vårårsmötet. Årsmöteshandlingarna tillsänds medlemmarna senast en vecka före mötet i enlighet med stadgarna.

I samband med mötet bjuder klubben på kaffe/te och smörgås. OBS! Anmäl ditt deltagande!

Det blir fika enligt ovan till dig som föranmäler ditt deltagande på mötet. Anmälan görs enklast här.

Varmt välkommen!