Traditionsenlig utflykt till Söderåsens GK

För tredje våren i rad har Medlemskommittén arrangerat en vårresa till vår "grannklubb" Söderåsen.

Årets gemensamma utflykt för knappt 20 damer och herrar, spelades för tredje året i rad på Söderåsens golfbana, som bjöd på prunkande grönska och fågelsång. Mellan duggregn och solsken bjöds på glänsande golfslag på fairway och enkla missar med puttern på de ondulerade greenerna. Dagen började med kaffe och fralla, som intogs med god aptit innan det var dags att ge sig ut på slagfältet. Efter många slag, både raka och sneda under rundan, väntade en välförtjänt lunch för alla.

Innan vi åkte hem hölls prisutdelning till dagens pristagare. Tack till dagens sponsorer, Golfstore Allerum GK och Allerum Golf AB.

I dagens tävling fyrboll bästboll - poängbogey, utmärkte sig paret Alison Dieden och Jan-Erik Olsson med ett resultat på 42 poäng, klart före Lisbeth Ericsson och Håkan Lejon på andraplats med 35 poäng och Göran Yrvkvist och Bengt Erlandson på tredjeplats med 32 poäng.

Det var ett nöjt gäng som ställde färden hem efter en trevlig dag med umgänge och spel på Söderåsens golfbana.

Medlemskommittén
Bengt Erlandson