Allmänt

Allerum Golfklubb- en 27-hålsgolfanläggning 15 minuter utanför centrala Helsingborg.

Allerum Golfklubb är en mycket trivsam golfklubb med en 18-hålsbana och en separat 9-håls Pay & Play-bana strax utanför Helsingborg. Faktum är att vi finns placerade en kvart från både Helsingborg, Höganäs och Ängelholm. Vi bildades 1992 och har idag drygt 1400 medlemmar. Vår anläggning erbjuder utöver golfbanorna en stor driving range och övningsområde och flera puttinggreener. Vi har en välsorterad golfshop och gemytlig restaurang och är alltid glada över ett besök från våra medlemmar eller gäster.
Vill man inte köra bil så stannar stadsbuss nr 3 som har direktförbindelse från Helsingborg endast några steg från första tee. Smidigare än så kan det inte bli att komma till oss!

Vi hälsar er alla välkomna till Allerum Golfklubb!

Öppettider receptionen

November - december