Damernas Vårupptakt 2019

I god tid för kl 18.00 började golfdamerna strömma in i restaurangen. Till sist hade alla 77 anlänt.  Monica J hälsade alla, speciellt helt nya deltagare, välkomna till kvällens aktiviteter. Säsongens DK presenterades.

Därefter var det dags att köa för den läckra buffén och stämningen steg efter hand som maten intogs. Direkt efter måltiden visade shopen en del av sitt nya vårsortiment med många härliga kombinationer i häftiga färger och mönster.

Klubbens ordförande Alison Dieden höll en kort information om bl.a. golfens dag den 25 maj.

Sedan var det då dags för information och diskussion kring säsongens tisdagsgolf. Alla hade fått såväl informationsblad som spelkalender i sin hand.

  • Vi beslutade att Order of Merit ska utgå den här säsongen och att Eclectic (18-hålstävlingen) ska ingå för alla och vara gratis.
  • För att underlätta betalningsförfarandet måste alla själva hålla reda på antalet spelade ronder och betala in direkt efter avslutad månad.
  • Man kan nu även anmäla sig till matchspel på Min golf (max.32 deltagare)
  • De som är intresserade av att delta i Seriespel ska kontakta Kersti Hili som har bokat en uppstart den 27 april. Anmälan till Annelie.

Vi passade också på att avtacka Alison D, Pia G, Gunvor L och Pia S för deras tid i DK.

Kvällens sista punkt var dragning i lotterierna, vilket gav 20-talet personer var sin trevlig vinst.

Nöjda och belåtna och förhoppningsvis inspirerade till golfspel gick sedan de flesta ner i shopen för att titta närmare på utbudet och för att få en liten present ifrån Daily.