Golfens Dag 25 maj 2019

Lördag den 25 maj så arrangerar vi Golfens Dag på Allerum Golfklubb. Temat är "dubbelt upp" och vi ser gärna att du tar med dig en vän eller bekant som kan vara intresserad av golf!

Golfens Dag hos oss i Allerum

Hej!

Nu på lördag 25 maj är det Golfens Dag, som firas över hela Sverige. Som Årets Golfklubb 2019 är Allerum GK naturligtvis med i firandet!

Mellan kl. 10-14 blir det aktiviteter på övningsbanan, driving rangen, på Parkbanan och på puttninggreen. Korv och hamburgare grillas på terrassen och vi bjuder på kaffe och tårta.

Restaurangen arrangerar bröllopsfest under seneftermiddagen och stänger kl. 14. Dagens lunch; laxpudding med skirat smör för 130 kr serveras fram till dess.


VEM TAR DU MED DIG PÅ LÖRDAG?
Familj, släkt, grannar, vänner, kollegor, kompisar - alla som skulle kunna attraheras av golfspel och den härliga gemenskapen som Allerum GK erbjuder.

Hjälp oss att på detta sätt öka vårt medlemsantal! Desto fler vi är som bidrar med årliga spelrättsavgifter, desto lägre kommer höjningarna bli framöver.

Green Week Golf Recycling 20-26 maj

I samband med Golfens Dag finns två kärl placerade utanför bagskåpslokalen där du kan lämna din gamla golfutrustning. Intäkterna från metallåtervinningen går till att främja miljöarbetet inom golfen och återvinningen av golfkläder och skor går oavkortat till Röda Korset. Passa på att kasta gamla klubbor och golfbagar, skor och andra golfkläder i samband med detta, men ha i åtanke att vi inte tar emot mer än vad som ryms i kärlen.

Vi ses på lördag!

Varmt välkommen på lördag!

Bästa hälsningar

Medlemskommittén

Vad är Golfens Dag?

Golfens dag lanserades 2017 som ett långsiktigt projekt och datum sattes direkt för de första tre åren. Premiären var 20 maj 2017 då 320 golfklubbar och anläggningar anordnade Golfens dag.

Det var Golfsveriges största organisationer – Golf & Companies (Golf & Co), PGA of Sweden (PGA), Golf Administratörernas Förening (GAF), Swedish Greenkeepers Association (SGA) och Svenska Golfförbundet (SGF) – som stod bakom idén om en samlingsdag för att visa upp golfen för en bredare allmänhet.

Projektet drivs nationellt av Svenska Golfförbundet och samarbetsorganisationerna. Eventen arrangeras av landets golfklubbar, träningsanläggningar, pay & play-anläggningar med mera. Tillsammans tillvaratar vi det stora golfintresset i Sverige, marknadsför hela industrin och sprider golfens fördelar inom friskvård, miljö och besöksnäring. Genom Golfens dag kan ni som golfklubb utveckla verksamheten och värva nya medlemmar.