VISIT-golfen 2017

Under 2016 etablerades VISIT-golfen som en torsdagsaktivitet för de medlemmar som gärna spelar golf tillsammans med andra medlemmar men utan att tävla.

VISIT står för VI Som Inte Tävlar. Ett 20-tal medlemmar deltog regelbundet under säsongen. Lika många kvinnor som män – både med och utan officiell handicap. Efter avslutad säsong beslöt vi fortsätta denna aktivitet under 2017. Så här tänker vi oss att lägga upp verksamheten:

-  Du anmäler dig senast dagen före på listan i klubbhuset eller via receptionen. Du kan välja på att spela 9 hål på Parkbanan eller 12-18 hål på Ängsbanan. Att vi behöver din anmälan i förväg har att göra med hur många starttider vi behöver förboka.

-  Samling torsdagar kl 09.15 utanför golfshopen för indelning på respektive bana. Första start kl 09.30.

- Efter genomförd runda lite eftersnack och för de som så önskar en fika eller lunch i restaurangen.

- NYTT FÖR 2017! Vi testar om det finns intresse för att också ha VISIT-golfen på seneftermiddagen på torsdagarna för dem som arbetar. Samling kl 17.45 och start kl 18.05 på Parkbanan. Du anmäler dig på samma sätt som beskrivits ovan.

Vi ber dig som var med förra säsongen att bjuda in medlemmar som du känner till VISIT-golfen. Vi tror att det finns många medlemmar som behöver lite ”hjälp för att våga” komma med. Vi har plats för många fler att spela prestigelös och glädjefull golf tillsammans.

Vi startar VISIT-golfen torsdagen den 6 april.

Välkommen!