Julbord 2019

Lämna julstök och stress hemma och följ med oss ut till Allerum golfrestaurang där magiska julkvällar väntar. Följ de flammande ljusen upp till andra våningen, in i en lantlig inredd lokal. En gammal fin lada som smakfullt renoverats till en fantastisk restaurang med synliga gamla bjälkar som klär både väggar och tak med en härlig rymd på fem och en halv meter.

Mingla runt med en varm glögg i handen, pepparkakor med ädelost och bara njut av julmusik och kilometerlång utsikt över öppna slätter och golfbana. Därefter får ni avnjuta vårt goda julbord som våra skickliga kockar valt ut med kärlek och omsorg.

I år jobbar kockarna för ett mer hållbart och klimatsmart julbord där både du som vill hylla det traditionella julbordet och du som vill äta vegetariskt eller veganskt kan komma och avnjuta alla dessa fantastiska smaker. Njut av julens kalla, varma och hemmagjorda gottebord, tomtens gröt, saftsås och rykande nybryggt kaffe.

Under lördagskvällarna kommer här vara julunderhållning och om ordnar underhållning även en torsdag eller fredag om efterfrågan finns.

Bokning till restaurang@allerumgk.nu eller 0725-88 41 71

Tider och priser

Julbord:
Tors-fred-lörd (utan underhållning) 495 kr
Lördagar (med underhållning) 545 kr
Barn under 12 år äter för halva priset.

Jultallrik:
Onsdagar 11.30-14.30 129 kr, välj mellan vegetarisk eller traditionell. 

Julbrunch:
Söndagar 10.00-14.30 195 kr

Julborden serveras från torsdag 21 november under vecka 47, fram till den 15 december under vecka 50. 

Varmt välkomna!