FLAGGTÄVLING 6 juni

Resultat Flaggtävlingen

I strålande sol men med tilltagande vind spelades 12 upplagan av Flaggtävlingen med 96 startande. Alla fick med sig en lite svensk flagg som skulle placeras på den plats bollen låg då man förbrukat sina slag (banans par + spelhandicap).
Christell Bruse-Andersson kom längst! Efter 18 spelade hål hade Christell 10 slag kvar av sin handicap. Det blev till att fortsätta ut på hål 1 (19:e) igen. Hålet spelades klart och efter ett par slag på hål två fick Christell sätta flaggan där. Ytterligare 7 spelare fick gå ut på hål 1 igen för att göra slut på slagen.
Närmast hål var utlyst på hål 14. Här kom Bengt Erlandson närmast med 3,23 meter och vann ett presentkort från Flaggfabriken Kronan. Kronan som också skänkt de små flaggorna samt två fasadflaggor.
Övriga priser var inköpta i Golfshopen, där Keith som vanligt varit generös. De 16 bästa hamnade på prisplats. Dessutom hade man ett par utlottningspriser till de som stannat kvar till prisutdelningen men var utanför prisplats. Restaurangen hade specialerbjudanden vilket bidrog till trevlig stämning under hela nationaldagen.
Vackra blå-gula buketter till ettan, tvåan och trean hade skänkts av Arnes Blommor i Påarp som vanligt. Tack, Glenn!
Banan var snustorr men med gröna fina greener. Eloge till banpersonalen. Tack till supersnickare Carlo som vässat flaggpinnarna så man fick ner dem i backen! Tack till Janne, Håkan och Annica som tävlingsledare, samt Sara i receptionen för assistans.

Resultatlistan är "handskriven" där de 22 första är i resultatordning. Övriga ligger hål för hål i bokstavsordning med den förklaring som noterats på scorekortet.

Resultaten i PDF-fil nedan.