Vi runt de 30

Välkommen till gruppen "Vi runt de 30" 2022!

Gruppen skall vara medlemmar som har ett handicap på ”runt 30”, Dvs ingen exakt gräns. Avsikten är att hitta en ingång på Allerum GK för att hitta andra medlemmar som man lär sig uppskatta och som har en liknande situation. År 2021 var vi en återkommande skara med olika förutsättningar som hade väldigt trevligt. Vi spelar odramatiskt och prestigelöst 18 hål på Ängsbanan och de som inte känner att de orkar får givetvis kliva av när de känner för det. Flera av de som börjar på ”Vi runt de 30” har tidigare deltagit i Söndagsgolfen (som håller till på vår 9-håls Parkbana) en tid och känner att de vill gå ett steg längre. Greenfee-medlemmar betalar greenfee som vanligt.

Spelas på söndagar med start ca 14:00 och erhåller senast dagen före startlistan med exakt starttid och vilka man spelar med.

Anmälan till gruppen görs till: xxx (Ansvarig att anmäla sig till meddelas inom kort).