Medlemsförmåner

Sydpoolen

Se här för vilka klubbar som deltar och under vilka förutsättningar. Notera att greenfeepriset kan variera från klubb till klubb!

Greenfeerabatter

Som aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlem) i Allerum Golfklubb har man möjlighet att besöka våra vänklubbar till reducerad greenfee. Fulltidsmedlemmar kan nyttja erbjudandet hela veckan, vardagsmedlemmar under vardagar om inget annat anges. Läs detaljer och vilka samarbeten vi har här.

Gästrabatt

Aktiv medlem (fulltids- och vardagsmedlemsamt Parkmedlem på Parkbanan) i Allerum Golfklubb har också möjlighet att bjuda med gäster till reducerad greenfee på Ängsbanan och Parkbanan. Rabatten är differentierad under året och gäller från dagens högsta ordinarie greenfeepris. "Rabatt på rabatt" kan ej appliceras.

Studio Aktiverum

Nytt samarbete från 1 november 2019!

Medlemmar i Allerum GK erbjuds:

- Vid köp av 6 månaders träningskort får du 1 månad extra. Kostnad 3 570 kr eller autogiro 595 kr/månad.

- Aktiverum erbjuder även alla som fyllt 65 år att teckna 65+ 3 månaders kort för 1 185 kr. Vid köp av 2 x 3 månader får du 1 månad extra.

Om du inte har varit medlem i Aktiverum tidigare tillkommer 250 kr i medlemsavgift. I medlemsavgiften ingår 3 x 30 minuters PT.

Medlemskapet i Allerum GK skall kunna styrkas genom ex. betalningsunderlag eller inlogg på Min Golf på Golf.se eller appen där Allerum GK ska stå som medlemsklubb eller hemmaklubb. Alternativt kontakta bokning@allerumgk.nu för att be oss skicka ett intyg till Aktiverum.

Vid frågor kontakta Annette Duhs, annette@studioaktiverum.se

www.studioaktiverum.se 042-16 40 60.

Bli kund hos Enkla Elbolaget - kickback till klubben

Enkla Elbolaget är officiell partner till Svenska Golfförbundet och Allerum Golf har nyligen tecknat ett nytt förmånligt elavtal. Nu kan även du som privatkund teckna ett bra avtal och samtidigt ge en kickback till golfklubben.

Ta del av erbjudandet här.

Bli kund hos Eriks fönsterputs - kickback till klubben

Eriks fönsterputs erbjuder alla Allerum Golfklubb medlemmar en första fönsterputsning till ett fast pris. För endast 259:- efter rut kommer Eriks fönsterputs ut och putsar alla husfönster och fönsterbleck på bottenvåningen (utvändigt). Putsningen sker mellan 1-6 veckor från det att ni beställt putsningen. Därefter ges en prisuppgift på vad husets putsning kostar framöver för dem som är intresserade av det. Denna prisuppgift presenteras och därefter har ni möjlighet att göra ändringar och tillval inför de kommande putsningarna.

Upplägget har givetvis ingen bindnings- eller uppsägningstid. Väljer man att fortsätta med Eriks fönsterputs kommer fönsterputsare och putsar fönster regelbundet - så att ni alltid har rena och snygga fönster hemma.

Vad får Allerum Golfklubb ut av detta? För varje hushåll som använder föreningskoden får vi 150 kronor.

Hur bokar man fönsterputsning? Man kan boka fönsterputsning antingen via webben eller via talongen (se bifogad fil nedan).
Viktigt att notera är att man måste använda föreningskoden: ALLERUMGK för att vi som förening skall få kick-back på era bokningar.