Fysträning på Studio Aktiverum i vinter

Dags för fysträning inför nästa säsong - ta hjälp av experterna på Studio Aktiverum!

Bli en starkare golfare!

Vinterträning på Studio Aktiverum - ny kurs för golfare!

6 veckor med fokus på funktionell styrka och rörlighet. Den första av två kurser startar redan den 1 november. Vi startar med en föreläsning med Markus Nilsson, Leg. Naprapat som ger värdefulla tips för bra golffysik. 


Start med föreläsning den 1 november kl. 11.30 och därefter träning onsdagar kl. 19.30-20.15 och söndagar kl. 12.15-13.00. 

Pris 1790 kr för de utan aktiva Aktiverum-medlemskap, 995 kr för Aktiverum-medlem. Priset inkluderar även övrig träning på anläggningen. 

Anmälan via Aktiverums hemsida eller 042-16 40 60. Golfkursen erbjuds till alla och det finns inget krav på tillhörighet i någon golfklubb för att kunna deltaga. 
Frågor besvaras av annette@studioaktiverum.se 

Träningen bedrivs i en mindre grupp i stor lokal med gott om utrymme för varje deltagare. Tiderna för passen är när anläggningen har låg beläggning och Studio Aktiverum följer alla riktlinjer och rekommendationer från myndigheterna.

Erbjudande för medlemmar i Allerum GK

Vill du träna mer eller på egen hand i vinter?

Allerum Golfklubbs medlemmar erbjuds 6 månaders träningskort på Studio Aktiverum och får den 7:e månaden på köpet. 
Kostnad 3 570 kr eller autogiro 595 kr/månad. 

- Aktiverum erbjuder även alla som fyllt 65 år att teckna 65+ 3 månaders kort för 1 185 kr. Vid köp av 2 x 3 månader får du 1 månad extra. 

Om du inte har varit medlem i Aktiverum tidigare tillkommer 250 kr i medlemsavgift. I medlemsavgiften ingår 3 x 30 minuters PT.

Medlemskapet i Allerum GK skall kunna styrkas genom ex. betalningsunderlag eller inlogg på Min Golf på Golf.se eller appen där Allerum GK ska stå som medlemsklubb eller hemmaklubb. Alternativt kontakta bokning@allerumgk.nu för att be oss skicka ett intyg till Aktiverum. 

Vid frågor kontakta Annette Duhs, annette@studioaktiverum.se

Kommentarer