Gåsagolfen 2020

Gåsagolfen - traditionellt en av våra populäraste tävlingar gick av stapeln den 17-18 oktober. I år med löpande start och åter med både en A- och en B-klass.

Inför årets Gåsagolf fick den sedvanliga kanonstarten kl. 10.00 ge vika åt pandemianpassat format och därmed löpande start från hål 1. Hela 86 lag fanns med på startlistan och de med sen starttid kunde till slut ta sig i mål före mörkets intåg strax efter kl. 18.00 på lördagen då frosten på morgonen satte käppar i hjulet och tvingade oss flytta första start till strax efter kl. 09.00. Ett stort tack till Bengt Magnusson som skötte banan denna morgon för god samarbetsvilja och möjliggjorde start trots att frosten inte släppt riktigt över hela spelfältet. 

Årets tävling innehöll mycket av det "vanliga" som Gåsagolfen brukar innehålla: Frukostbuffé i restaurangen för alla som var sugna både under lördagen och söndagen, gulaschsoppa till lunch och två dagars greensome eclectic. I år återinförde vi också efter önskemål två klasser, A- och B- för att fördela lagen så rättvist som möjligt. 

Prisbordet då - jodå - tradtionen fortsatte även här! I båda klasserna var vinsterna presentkort från Kärra Gårdsslakteri & Rökeri i Varalöv och fördelades i båda klasserna: 
1:a - 2000 kr x 2
2:a - 1500 kr x 2
3:a - 500 kr x 2
4:a - 400 kr x 2
5:a - 300 kr x 2
6:a - 200 kr x 2
7:a - 100 kr x 2

Vinnare i A-klassen: Ulf och Emil Nilsson på 60 netto, 2:a på samma resultat men där shcp avgjorde: Jacob Lindborg och Felix Gavelstad, 3:a: Jonas Bengtsson och Kent Lorentzon, 62.
Vinnare i B-klassen: Adam Miller och Kim Rosdahl på 57 netto, 2:a: Jill Persson och Sonja Persson, 59 och 3:a: Ulf Persson och Mats Rasmusson, 60.

Resultatlistorna hittar ni här:

Priserna hämtas ut i receptionen under öppettiderna 9-14 alla dagar.

Ett stort tack till alla deltagare som spred en härlig stämning, tävlingsledningen med Britta & Bertil Hallgard och Gunnar Brink i spetsen, Hannah i receptionen och förstås vår morgonpigga personal i restaurangen och Dimitri som stod för korvgrillningen i kiosken. Vi ses igen till nästa år! 

Kommentarer