Föredrag - träna kroppen med muskelaktiveringsteknik i vinter

- OBS! Inställd föreläsning pga Corona-restriktionerna - Välkomna till ett föredrag om muskelaktiveringsteknik - träningsmetoden som har hjälpt US-open vinnaren Bryson DeChambeau förbättra sin fysik och få mer längd i sina slag. Sofia och Åsa från Fokus Styrka besöker oss på Allerum GK den 17 november.

 

Sofia Lee på Fokus Styrka i Helsingborg är den enda certifierade specialisten i muskelaktiveringsteknik i Sverige. Sofia kommer att berätta hur tekniken kan hjälpa din golf och hur du kan hålla dig skadefri.

Sofias kollega, Åsa Hellström har många års erfarenhet av olika typer av träning och är även Isophit Coach på Fokus Styrka. Åsa kommer att berätta om Isophit-träning och dess fördelar gentemot andra typer av träning vad gäller att skapa styrka och rörlighet i kroppen.

Det kommer även finnas möjlighet att prova på muskelaktivering för de som vill, och deltagare kan även boka gratis prova-på Isophit-träning med Åsa.

FÖRELÄSNINGEN INSTÄLLD!

Med anledning av de nya restriktionerna gällande Covid-19 och smittspridningen i samhället ställs föreläsningen in!

Sofia och Åsa bjuder fortfarande in till att boka fri konsultation och prova-på träning av MAT och Isophit.

Kontakta Sofia för mer info om MAT: 

Tel: 070-3367980
fokusstyrka@gmail.com


Kontakta Åsa för mer infor om Isophit:

Tel: 070-591 74 51
asa.hellstrom@formtoppen.se

Gratis föreläsning 17 november på golfklubben

Föredraget är gratis och äger rum tisdagen den 17 november kl. 18.00-19.30 på Allerum GK. Anmälan görs via receptionen och mail till bokning@allerumgk.nu. Platserna är begränsade med hänsyn till rekommendationer från FHM och vi anpassar lokalen till antalet deltagare. Max 40 st, först till kvarn!

Kom gärna klädd i bekväma och rörliga kläder (såsom du normalt spelar golf i till exempel) om du vill testa någon övning!  

Kommentarer