Golfsäsongen närmar sig och här kommer ett inspirerande erbjudande

Hej Golfvän! Under förra säsongen var vi en grupp medlemmar med hcp 25 – 36 som träffades på söndagarna för att spela golf tillsammans. Vi kallade oss ”Vi runt de 30”. Det blev mycket uppskattat och många ville att vi skulle fortsätta även kommande säsong 2021.

Därför inbjuds du till att anmäla intresse för ”Vi runt de 30”. Följande kommer att gälla:

• Första speldag planeras till den 4 april
  • Alla över 21 år med hcp mellan 25 och 36 är välkomna
  • Vi spelar söndagar på Ängsbanan, 18 hål. Den som vill kliva av tidigare kan förstås göra det. Vill du spela en rond som påverkar handicap så spelar du poängbogey
  • Första start är kl 14.00. (Några undantag kommer inträffa under säsongen pga tävlingar)
  • Vi spelar prestigelös golf med glatt humör där alla ges chansen att växa i sitt golfspel
  • Vi spelar i mixade fyrbollar med varierad samman-sättning vilket innebär att du kommer lära känna många nya trevliga golfvänner
  • Vi har reserverat tid för fyra fyrbollar berörda speldagar.

Visst känns det som en trevlig idé och spelform?

Du som fått detta erbjudande är registrerad som medlem med hcp 25 – 36. För den fortsatta planeringen vill jag att du skickar en intresseanmälan senast den 23 mars. Den är inte bindande utan enbart till för att vi inför varje söndag ska kunna skicka ut inbjudan till dig som anmält intresse. Anmälan sker därefter senast onsdag kl 18 varje vecka. Starttid kommer därefter i god tid före söndagens spel. Eftersom det är begränsat antal platser varje söndag är det först till kvarn som kommer att gälla.

Skicka din intresseanmälan med namn och golf-id till: thomas_akner@hotmail.com

Vi ses på Ängsbanan!

Thomas Akner & Matz Svensson

Ps. Du som inte är fulltidsmedlem betalar greenfee som vanligt. Därför är det en stark rekommendation att uppgradera medlemskapet. Avgiftsskillnaden är ganska blygsam och greenfee snabbt intjänad. Kolla med receptionen. Ds.