Gåsagolfen 16-17 oktober

Ska du delta i Gåsagolfen? Mer information om tävlingshelgen finns här.

I samband med Gåsagolfen erbjuder restaurangen frukost både lördag och söndag mellan 07.30-09.30 för 100 kr per person/dag. Allerumfrukosten bokas i förväg via restaurangen, restaurang@allerumgk.nu eller 0725-88 41 71.

Under tävlingsdagarna säljs också grillad korv både vid kiosken och vid paviljongen på hål 1 för alla tävlande.

Efter rond två på söndagen i väntan på prisutdelning bjuds alla deltagare på sopplunch i restaurangen.

För att erhålla pris måste minst en i laget närvara på prisutdelningen. I anslutning till prisutdelningen hålls också prisutdelning för KM Match Singel och Foursome.

72 lag deltar i Gåsagolfen och i nuläget finns flera reservlag. Lottningen publiceras på onsdag, 13 oktober. OBS! Om ni ska byta spelpartner så är det viktigt att ni kontaktar receptionen om detta. Väljer ni att avanmäla laget för att lägga upp på nytt så förlorar ni ert anmälningsnummer och hamnar längst ner i listan och riskerar därmed att inte komma med.

Tävlingen presenteras i samarbete med Helsingborgs Byggplåt.

Betalning kan göras online via MinGolf till och med fredag 15 oktober kl. 18.00. Man kan också betala startavgift i receptionen från och med den 13 oktober fram tills start rond ett.

Hur räknas spelhandicapet?
Tävlingen genomförs i två lika stora klasser. Systemet lottar klassindelningen som baseras på aktuellt handicap när lottningen görs. Spelare 1 tilldelas 60 % av sitt spelhandicap och spelare 2 tilldelas 40 % av sitt spelhandicap och totalen blir lagets spelhandicap.

Scorekortet hämtas ut i receptionen före start rond ett. Kortet lämnas in efter första varvet med signatur från både spelare och markör. Tävlingsledningen lägger upp resultatet i GIT. Inför rond två hämtas samma scorekort ut igen. För att det ska vara smidigt att fylla i är det viktigt att föra scorerna för rond ett i kolumn ett och tre för att komplettera med förbättrade resultat dag två i kolumn två och fyra. (Vi har exempel på detta i klubbhuset).

Kommentarer