Information om Covid-19

Vi följer löpande utvecklingen i samhället ang. Covid-19 och tar del av information och följer rekommendationer från myndigheter och Riksidrottsförbundet. Vårt gemensamma ansvar är att minska risken för smittspridning och visa hänsyn för andra. Tänk på detta även när ni är på golfbanan - i klubbhuset och i restaurangen också.

Smittan finns fortfarande kvar

Nu är det höstlov och fler besöker klubben än vanligt under vecka 44. Kom ihåg att fortfarande ta ditt personliga ansvar. Vi ber er att visa hänsyn och att endast en i varje boll kommer in och ankomstanmäler sällskapet i receptionen. Undvik köbildning i reception, shop och restaurang och att samlas tätt inne i klubbhuset och håll avstånd även utomhus.

På anläggningen finns både anställda och medlemmar som är i riskgrupp.

Tvätta händerna ofta och noga och använd handsprit. Har du eller någon i din familj symtom ber vi er att avstå från att vistas i klubbhuset eller deltaga i aktiviteter på anläggningen - gäller barn som vuxna!

Tack för visad hänsyn!