Invigning av Allerum 2.0 den 7 augusti

Den 7 augusti vill vi tillsammans med våra medlemmar fira att första etappen i Allerum 2.0 är färdig!

Två toaletter på våra två banor har byggts under vintern, alla 27 hålen har försetts med nya teemarkeringar, teeskyltar och bänkar och på driving rangen har ett väderskydd med åtta platser under tak färdigställts. Utöver allt detta är det i år 20 år sedan Parkbanan var färdigbyggd och öppnade för spel.
Festligheterna och detta jubileumsfirande inkluderar att alla deltagare får varsin golfboll med tryck specialgjort för tillfället, grillad korv med tilltugg, tal och avtackning av särskilt inblandade, Närmat Flagg-tävling och puttingtävling och en öppning av ”Allerum 2.0” där du som deltagare ombeds ta med en järn 7:a (eller 8:a eller 9:a) för att slå ett gemensamt öppningsslag såsom det historiskt har gjorts när Allerum Golfklubb invigde både första och andra etappen av Ängsbanan 1993 och 1995. 

Delta gärna i puttingtävlingen som görs i samarbete med Slag för Hjältar. Pris till 1:a, 2:a och 3:a delas ut. Startavgiften är valfri, dock minst 20 kr som oavkortat går till Slag för Hjältars insamling för utsatta barn.

Anmälan är öppen via MinGolf, men kan också göras via receptionen senast onsdag 4 augusti kl. 12.00. 

Varmt välkomna att vara med! 

Program

12.00 Incheckning vid paviljongen mellan driving rangen och övningsområdet. Alla deltagare får en golfboll. Puttingtävling på övningsgreenen framför klubbhuset öppnar och Närmast Flagg-tävlingen på rangen.
13.15 Tal och gemensamt öppningsslag vid väderskyddet på driving rangen.
13.30-15.00 Korvgrillning.
15.00 Tävlingarna avslutas med prisutdelning.

 

Kommentarer

Fler artiklar