Lunch-information oktober

Från den 2 oktober ändras öppettiderna på Loftet något och anpassas mer efter den lågsäsong som är framför oss på golfklubben. Under vardagarna måste alla sällskap förboka bord och lunch via mail till adam@loftetgroup.se, gärna två dagar före om möjligt. Lunchalternativen kommer baseras på SMAK’s trevliga lunchmeny och serveras mellan kl. 11.00-14.00. Ni kommer kunna se lunchmenyn på allerumloft.se och den skickas även ut via nyhetsbrev på fredagar.

Kaffe & fika kommer finnas tillgängligt på klubben från 09.00-16.00 under vardagarna och kiosken efter hål 9 är öppen med ordinarie sortiment. Observera att kioskens tider minskas ner nu i takt med dagsljuset och var noga med att stänga dörren om ni spelar sent en eftermiddag.

På helgerna serveras mat från lunch- och bistromenyn på Loftet. För att minska väntetiden är förbokning att föredra även här.

Den 8 oktober spelas tävling på klubben, MoreGolf Mastercard Invitational. Välkomna upp i samband med detta och förboka gärna via hemsidan eftersom det kan bli många på plats samtidigt.

Den 14-15 oktober serveras frukost båda dagarna i samband med Gåsagolfen. Ni bokar även denna via allerumloft.se precis som vid alla andra event. Alla deltagare i tävlingen bjuds sen på traditionsenlig soppa i väntan på prisutdelningen efter avslutad runda på söndagen.

NYHET! 
Killarna som driver Restaurang Loftet expanderar sin verksamhet och tog i början på september över Restaurang SMAK på Berga och hälsar er även hjärtligt välkomna in dit för lunch hela hösten och vintern!

SMAK är en etablerad lunchrestaurang på Florettgatan 24 som har en stor cateringverksamhet och även en foodtruck som brukar servera luncher utanför Helsingborgs lasarett.

Kommentarer