Ny restauratör inför säsongen 2021

Vi vill hälsa Bennie van der Schaaf med personal välkommen som ny restauratör i restaurangen på Allerum Golfklubb. Den nya verksamheten kommer dra igång i det närmaste och ni kan räkna med att restaurangen är öppen med dagens rätt och ordinarie sortiment till säsongsstarten i mitten på mars.

Avtal mellan Allerum Golf och Bennie är nu undertecknat och inom kort kommer en längre presentation av vår nya krögare och hans upplägg skickas ut.

Bennie driver sedan i höstas även restaurangen Via95 i Helsingborg och har tidigare haft cateringverksamheten Glada Gåsen i Höganäs.
Vi är oerhört glada över att Bennie vill driva verksamhet ute hos oss på golfklubben parallellt med Via95 inne på Fria Bad.

Ni som har planerade bokningar i restaurangen för säsongen, saldo på presentkort och VIP-kort etc kommer naturligtvis kunna nyttja detta framöver.
Restaurangen nås via samma kontaktuppgifter som tidigare; mail restaurang@allerumgk.nu och telefon 0725 88 41 71.

Redan nu låter Bennie hälsa att alla fulltidsmedlemmar erbjuds 15 % rabatt på notan vid besök på Via 95 Fria Bad. Uppge medlemskap i Allerum vid beställning!